Wedstrijdverslag HV Grol – Groessen

Zaterdagavond speelden de dames van HV Grol uit tegen Groessen. Voorafgaand aan de competitie hebben de dames een oefenwedstrijd tegen hen gespeeld, met een positieve uitslag. Dit gaf hoop maar de dames van HV Grol wisten ook dat het een pittige pot zou worden. Nadat de dames vorige week een goede wedstrijd hebben gespeeld, hoopten ze deze lijn door te zetten naar vanavond.

De wedstrijd begon goed en al snel stonden de dames van HV Grol voor met 2-0. Helaas gingen de dames al redelijk snel mee in het tempo van de tegenstander. Het spel was traag en de stand ging gelijk op. De tussenstand was 11-11. Met frisse moed en goede voornemens begonnen de dames van HV Grol aan de tweede helft. Al snel liepen ze twee doelpunten uit, maar ze wisten dit niet vast te houden. De looplijnen van Groessen wisten de dames onvoldoende te onderbreken waardoor de stand al snel weer gelijk stond. De dames van Groessen wisten dit optimaal te benutten en maakten de kansen af. Hier lieten de dames van HV Grol steken vallen en was er sprake van balverlies en een te statische aanval. Ondanks de vele strafworpen die de scheidsrechter aan de dames van HV Grol toekende en Silke goed gebruik van heeft gemaakt, kwamen de dames van Groessen op een voorsprong.

Klik voor meer informatie

Uiteindelijk hebben de dames van HV Grol onnodig twee punten laten liggen met een eindstand van 22-18. Heel veel dank aan de trouwe supporters die vanavond helemaal naar Duiven zijn gekomen. A.s. zaterdagavond spelen de dames van HV Grol thuis tegen Loo om 20.10 uur. De dames hopen op veel aanmoediging om na deze nederlaag het plezier en goede spel weer op te kunnen pakken.