Wedstrijdverslagen HCW


Bestel een leuke puzzel met de foto van het Grols kanon.

– 30 stukjes. 26x18cm, materiaal: glanzend hardboard
– 96 stukjes. 36x25cm, materiaal: glanzend hardboard
– 500 stukjes. 54x40cm, materiaal: karton

WINTERSWIJK – HCW E-JEUGD
Zondagochtend vroeg uit de veren voor HCW E-Jeugd om een wedstrijd in Huissen te spelen. Ze gingen al goed van start met een snel doelpunt maar Huissen was een waardige tegenstander en maakte ook al snel een tegendoelpunt. Er werd goed overgespeeld en meerdere kansen gecreëerd. Dit resulteerde bijna in een doelpunt voor Mare, maar helaas raakte de bal de lat. Het werd op het laatste nog erg spannend, maar door goed verdedigingswerk van het hele team werd er geen tegengoal meer gemaakt. In de laatste minuut maakte HCW het beslissende doelpunt en werden de punten mee naar Winterswijk genomen! Eindstand 8-9

HCW D-JEUGD
De HCW D-Jeugd speelde vandaag ongeveer gelijk met de Nederlandse dames  om 14.40 uur helemaal in Gendt. Door ziekte en blessures moest HCW zonder wissels op pad. Ze begonnen super goed door snel de bal te veroveren. Daardoor kwamen de tegenstanders bijna niet over de middellijn en kon HCW al snel weer aanvallen.  Ze gingen dan ook met 1-6 rusten.  Na de rust heeft HCW het iets rustiger aan gedaan omdat ze natuurlijk best veel moesten lopen zonder wissels. De eindstand was 1-8 voor HCW.

HCW C-JONGENS
De HCW C-Jongens speelden uit tegen Stormvogels. Helaas geen verslag, de wedstijd is verloren met een eindstand 30-9.

HCW C-MEIDEN
De HCW C-Meiden speelden uit tegen de 2de plek, Huissen. De eerste tien minuten liep het gelijk op. Maar daarna liep Huissen uit op HCW. Er werd aardig fel verdedigd door de thuisploeg. Ze stonden vaak in de cirkel met verdedigen. Ruststand: 13-6. In de tweede helft werd er nog steeds heel fel gespeeld door Huissen en daar kwam uiteindelijk een penalty uit voor HCW, die ook nog eens raak was. De frustratie bij de speelster van HCW groeide en Huissen kwam flink voor te staan. Jammer genoeg hebben de HCW-meiden deze week geen puntjes gepakt. Volgende wedstrijd beter! Eindstand: 31-10.

HCW B-JONGENS
De B-Jongens van HCW speelde zondag uit tegen Quintus. Eindstand: 30-12, geen verslag ontvangen.

HCW DAMES 2
Laatste wedstrijd van het jaar 2017 een wedstrijd tegen Grol dat net boven HCW Dames 2 staat. Hopelijke veranderd dat. De eerste helft was het aftasten voor HCW en stonden ze snel met 5-2 achter. De ruststand was 8-6 in het voordeel van Grol.
De 2e helft liep het echter veel beter voor HCW en de achterstand wordt omgedraaid in een voorsprong en de einduitslag is 11-18 in het voordeel van HCW.

HCW DAMES 1
Op de zonnige zondagochtend vertrokken de HCW Dames 1 om 11:00 uur richting Borne voor een wedstrijd tegen Zenderen Vooruit. Ze wisten dat het een fysiek zware pot zou worden en daar hadden ze zich op voorbereid. Vanaf het begin gingen ze er fel op en werd al vrij snel het eerste doelpunt gemaakt in ons voordeel. HCW heeft de eerste helft goed op tempo gespeeld en zijn de rust in gegaan met een tussenstand van 12-10. Het was een wedstrijd met pieken en dalen waarbij HCW als team sterk is teruggekomen vanuit een achterstand van 5 punten. Het was van beide kanten een spannende en sportieve wedstrijd waarbij de coach van de tegenpartij HCW een compliment gaf dat ze nog niet zo’n sterke tegenstander waren tegengekomen deze competitie. Al met al een goede partij met een eindstand van 18-19.