Wedstrijdverslagen HV Grol Meiden B1

GROENLO – De meiden van de B1 speelden thuis tegen Huissen B1. De meiden van Grol wisten dat het een lastige wedstrijd zou worden, Huissen stond namelijk één plek boven Grol.

De eerste helft speelde Grol een geweldige partij, zowel aanvallend als verdedigend klopte het allemaal. Ze begonnen zeer sterk met een mooie break. Door prima vrij spelen van de cirkel en het onderscheppen van de bal kwam Grol op 3 – 1. Huissen werd vervolgens sterker en kwam op voorsprong. Prima keeperswerk hield Grol daarna op de been.
Beide ploegen kregen een 7 meterworp die werd verzilverd en een prachtig doelpunt van Grol zorgde voor een ruststand van 6 – 6.

De tweede helft kwam Huissen veel beter uit de startblokken dan Grol. In no time was het 6 – 9. Vanuit een solide verdediging zette Huissen prachtige aanvallen op. De verdediging van Grol was hier niet goed op ingesteld. Huissen liep steeds verder uit, ondanks een aantal goede breaks en snelle aanvallen. Helaas was dit niet voldoende en werd het 11 – 16 voor Huissen.