20 mei 2024
Home » Winterswijk » Muziekvereniging Excelsior viert Koningsdag met een Interactief Koningsfeest

Muziekvereniging Excelsior viert Koningsdag met een Interactief Koningsfeest

270

WINTERSWIJK – Muziekvereniging Excelsior, onder leiding van Gerben Grooten, organiseert in samenwerking met Vereeniging Volksfeest een uniek en interactief Koningsfeest op Koningsdag. Het evenement vindt plaats in Theater de Storm op zaterdag 27 april en begint om 12:00 uur.

Het 75-koppige harmonieorkest, samen met de slagwerkgroep, vocalist Sten Geerdink en andere solisten, zullen een breed scala aan koninklijk geïnspireerde muziek ten gehore brengen. Van de favoriete muziek van Koningin Maxima tot hits van “The King” Elvis Presley en Prince, het repertoire belooft een feestelijke ode aan royalty’s te zijn.

Voorzitter Danny Oonk nodigt het publiek uit niet alleen te luisteren maar ook actief deel te nemen: “Wij hopen dat het publiek enthousiast met ons mee zal zingen, net zoals tijdens het Corso in Concert. We zullen songteksten verstrekken zodat iedereen kan meedoen.”

Het concert is vrij toegankelijk voor het publiek met de zaal die opent om 11:30 uur. Gezien de beperkte zitplaatsen, wordt aangeraden tijdig aanwezig te zijn. Kom en vier Koningsdag op muzikale wijze samen met Muziekvereniging Excelsior in Winterswijk.

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!