Home » Meifeest Zwolle 2017

Het afgelopen weekend is het jaarlijkse Meifeest in Zwolle gevierd. Op vrijdagavond is het feest geopend met het bedrijvenuurtje waarvoor alle bedrijven uit Zwolle, Holterhoek en omstreken uitgenodigd waren. Na een wervelende buut van Fons Monasso was het nog lang gezellig met de band ‘Premium’.

Op de zaterdagmiddag was er voor de jeugd een playbackshow waarbij alle kinderen hun mooiste danspasjes en acts lieten zien om de jury en het publiek er maar van te overtuigen dat ze een eerste plaats verdienden. Na de playbackshow was er een prachtige show van goochelaar Tom Krooshof, hij liet menig Zwollenaar versteld staan met zijn goocheltrucs. Zaterdagavond ging het dak eraf met de band ‘Cabrio’. De tent was gezellig vol en het ging door tot in de late uurtjes!

Zondagmiddag was er het jaarlijkse volleybaltoernooi. 17 teams streden om de hoogste plaatsen en na een wervelende finale tussen de teams ‘De Kaarters’ en de ‘Keet uut Zwolle’ gingen ‘De Kaarters’ er dit jaar wederom vandoor met de volleybaltitel. Tegelijkertijd was er voor de ‘oudere Zwolsen’ een bingo georganiseerd waarin leuke prijzen waren te winnen. De zondagmiddag werd daarna gezellig voortgezet op het feestterrein ‘Het Strootman’ onder leiding van DJ Bacchie.

Uitslagen Meifeest Zwolle 2016

Volleybaltoernooi

  1. De Kaarters
  2. Keet uut Zwolle
  3. Zwolse Keet

Agenda voor in de Achterhoek

Uw evenement in onze agenda! Evenement indienen