Home » Aalten » 1.500 euro voor Kinderhulpactie voor feestdagen Aaltenaren met dunne portemonnee

1.500 euro voor Kinderhulpactie voor feestdagen Aaltenaren met dunne portemonnee

479

AALTEN – Een groot dank je wel is op zijn plaats aan alle collectanten en wijkhoofden van de collecte Nationaal Fonds Kinderhulp. Een groot deel van de opbrengst Breedenbroek, Barlo, de Heurne, Lintelo, Bredevoort, Dinxperlo en Aalten wordt dit jaar lokaal besteed.

Talentverbinder Richard Jongetjes mocht de cheque van € 1.500 ontvangen. Hij zal zo’n tien gezinnen met kinderen uit bovengenoemde gemeenten die het financieel onaangenaam hebben verrassen met cadeaubonnen en een supermarktcadeaubon om de feestdagen een beetje gezellig door te komen. I.s.m. het Meedoenpact en Humanitas zullen gezinnen benadert worden. Ook kunnen gezinnen ( met minimaal 1 kind onder de 18 jaar) zich melden via de mail richard@talentverbinder.nl . Families die specifiek Sinterklaas willen vieren kunnen gebruik maken van een heus bezoek van Sint & Piet op 4 of 5 december tussen 17.00en 19.00 uur. Voor deze actie op 4 en 5 december biedt Sinterklaas Aalten (Facebook zich geheel belangeloos aan. Met families die gebruik gaan maken van de goedheiligman worden de details t.z.t. besproken.

De Talentverbinder is erg blij met deze gulle gift ! De lokale organisatie van de collecte Nationaal Fonds Kinderhulp wil graag het bedrag volgend jaar verdubbelen zodat nog meer plaatselijke ondersteuning geboden kan worden. Iedereen is welkom om mee te helpen, een extra oproep wordt gedaan aan jongeren om de collectantenploeg wat te verjongen.

Info en aanmelding kan via Maureenlammers@hotmail.com