Home » Aalten » Aalten in winterse sferen

[su_pullquote]‘Kom-Es-An Wintermarkt’
[/su_pullquote] AALTEN – Op 23 en 24 november vindt dit jaar de Kom-Es-An Wintermarkt plaats bij de Bree Tuinen in Aalten. Aaltense ondernemers presenteren zich bij de in winterse sferen omgetoverde hoveniersbedrijf en tuincentrum De Bree.

De Kom- Es-An-Toer werd afgelopen jaren georganiseerd in vorm van een bewegwijzerde route die inwoners en recreanten langs sfeervol aangeklede locaties voerde waar activiteiten in kerstsferen plaatsvonden. Sinds vorig jaar heeft de organisatie een ander concept bedacht. De Kom-Es-An-Toer is als wintermarkt op één locatie te bezoeken.

Programma 23 en 24 november
Ook dit jaar is er weer een sfeervol programma bedacht dat genoeg vertier biedt voor zowel inwoners als bezoekers van de gemeente Aalten. Het programma biedt volop mogelijkheden voor jong en oud. Bezoekers kunnen genieten van diverse producten en activiteiten op het gebied van handwerk, portret schilderen, beeldhouwkunst, wilgentenen vlechten, hout branden, brocante en geurwaxjes maken. Ook wordt er gezorgd voor heerlijke hapjes en warme dranken en kunt u deelnemen aan diverse proeverijen. Voor de kinderen is er ook van alles te beleven: stokbrood bakken, met speksteen werken, spijkerkunst, en malen met maalmachientjes.

Er bestaat ook de mogelijkheid om vanaf de locatie een bewegwijzerde wandelroute te volgen van 5 of 10 km.

De ‘Kom-Es-An Wintermarkt’ is zaterdag 23 november van 14.00 tot 20.00 uur en zondag 24 november, 11.00 tot 17.00 uur gratis toegankelijk. Locatie: De Bree Tuinen, Loohuisweg 3 in Aalten.

Meer informatie over de wintermarkt is te vinden op de Kom-Es-An flyer die u bij VVV’s en diverse ondernemers vindt of kijk op www.komesantoeraalten.nl. Volg het evenement ook via www.facebook.com/komesantoeraalten.

De Kom-Es-An Wintermarkt is een gezamenlijk initiatief van Camping ’t Walfort, Logiesverblijf de Möllenhook en de Wenninkmolen, B&B en Theetuin de Groene Pleisterplaats ,Theetuin Rensink, beeldend kunstenaar Marijke Corporaal, Kersentuin de Wendelenhutte, de Bree Tuinen en de Gemeente Aalten.