Dj’s Erwin Peters en Rob Spijkers draaien op de eerste Boogie Nights

AALTEN- zaterdag 30 juli komen Dj’s Erwin Peters (Radio Veronica) en Rob Spijkers (ID&T en Slam FM) draaien op de eerste Boogie Nights Summer Edition in Aalten. Boogie Nights is een uniek feest voor iedereen die weer terug verlangt naar de muziek uit de 70’s, 80’s en early 90’s.

Het mooie en unieke van dit feest is dat de beste funk-, disco- en dancehits van toen niet alleen te horen zijn, maar tegelijkertijd ook te zien zullen zijn op grote schermen. Spijker en Peters beheersen de techniek om tijdens een liveshow niet alleen geluid, maar ook beeld te mixen. Hierdoor komt de muziek nog beter over op het publiek.

Op de eerste Summer Edition van de Boogie Nights zal het terras van Oerkroeg Schiller omgetoverd worden tot een tropische buiten disco. Een verlichte dansvloer en de BBQ maken het geheel compleet om er een onvergetelijke avond van te maken.

De Boogie Nights Summer Edition op het terras van Oerkroeg Schiller begint om 21:00 uur en de entree is € 12,50. Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Oerkroeg Schiller, Primera Aalten of via internet: www.oerkroeg.nl