Home » Aalten » Gratis health checks Gezondheidscentrum De Nassau

Gratis health checks Gezondheidscentrum De Nassau

267

AALTEN – Op vrijdag 1 juli voert Kruiswerk Achterhoek gratis health checks (t.w.v. € 19,50) uit voor leden bij Gezondheidscentrum De Nassau in Aalten. Tussen 10:00 en 15:00 uur is iedereen van harte welkom aan de Nassaustraat 5-05 om zijn of haar gezondheid te laten controleren. Aanmelden is niet nodig.

Inhoud gezondheidschecks
Om gezond te zijn en te blijven is het belangrijk om regelmatig uw gezondheid te testen. De checks van Kruiswerk worden uitgevoerd door erkende beweeg- en gezondheidsexperts. Een check duurt ongeveer een kwartier en bestaat uit een aantal onderdelen. Eerst beantwoordt u een aantal vragen over uzelf en over uw leefgewoontes. Daarna wordt uw lengte en gewicht gemeten, uw BMI en vetpercentage bepaald en uw bloeddruk en knijpkracht vastgesteld. Op basis van de resultaten ontvangt u een persoonlijk leefstijladvies over voeding en beweging.

Gratis hoortest
Deze dag is ook onze audicien van Van Boxtel hoorwinkels aanwezig. Naast een gezondheidscheck kunt u hier een gratis hoortest laten doen. De audicien zal u na de meting gericht adviseren en voorzien van informatie over verschillende hooroplossingen.

Gratis gezondheidscheck
Een gezondheidscheck t.w.v. € 19,50 is gratis voor leden van Kruiswerk Achterhoek, neem hiervoor uw ledenpas mee. Als u geen lid bent van Kruiswerk, maar wel graag een check wilt laten uitvoeren, kunt u deze dag lid worden bij een van de medewerkers. De check is dan alsnog gratis.

Programma
Kruiswerk organiseert verschillende gezondheidscheck-dagen door de hele Achterhoek. Kijk voor het programma op www.kruiswerk.nl/evenementen of bel 0314 357 430.

Agenda voor in de Achterhoek

Uw evenement in onze agenda! Evenement indienen