Home » Wethouder neemt ijsbad voor Serious Request

Wethouder neemt ijsbad voor Serious Request

422

LICHTENVOORDE – Net voor twaalf uur waren donderdagavond in Den Diek in Lichtenvoorde de camera’s gericht op wethouder Bart Porskamp. Hij ging namelijk voor Serious Request een ijsbad-challenge voor het goede doel aan.

Voordat de wethouder het ijskoude water in ging was zijn lichaam, door even flink te lopen, al een beetje opgewarmd. De DJ’s Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen van 3FM, die de hele dag al in de gemeente Oost Gelre vertoeven, waren ook binnengekomen bij Den Diek om live de ijsbad-challenge te verslaan op 3FM. Na een minuut in het ijskoude water te hebben gelegen overhandigde de wethouder een cheque van 400 euro aan één van de DJ’s.

Donderdagochtend kwam de hele karavaan aan in Groenlo. Ze werden door burgemeester Annette Bronsvoort ontvangen bij de splitsing Borculoseweg / Deventerkunstweg.

De DJ’s lopen vannacht verder via de sfeervol verlichte Molen Hermien in Harreveld richting Westendorp. Wethouder Marieke Frank wandelt samen met een aantal plaatsgenoten de hele route mee.