19 mei 2024
Home » Bredevoort » Marton Mengerink Trio opent eerste Koppelsessie van 2024

Marton Mengerink Trio opent eerste Koppelsessie van 2024

578

BREDEVOORT – Liefhebbers van live muziek kunnen hun hart ophalen in het Boekencafé van de Koppelkerk. Op 28 januari, van 15:00 tot 17:00 uur, opent het Marton Mengerink Trio de eerste Koppelsessie van het nieuwe jaar. Deze maandelijkse sessies, die elke laatste zondag van de maand plaatsvinden, bieden een podium aan zowel gevestigde als opkomende (jazz)muzikanten en singer-songwriters.

Dit keer zullen Marton Mengerink (gitaar), Pim-Hein Kool (contrabas) en Ivo Voragen (drums) het podium betreden. Mengerink, die op zijn twaalfde begon met gitaarspelen onder invloed van Jan Akkerman, heeft een muzikale reis gemaakt van klassieke naar jazzmuziek, en richt zich nu op Afro-Cubaanse ritmes. Zijn veelzijdige talent belooft een dynamische en inspirerende middag.

Het Boekencafé streeft ernaar de drempel voor deelname laag te houden. Er is geen entree, maar een vrije gift wordt op prijs gesteld. Zowel muzikanten als muziekliefhebbers worden uitgenodigd om te komen luisteren, mee te spelen en mogelijk nieuwe muzikale samenwerkingen aan te gaan.

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!