20 mei 2024
Home » Gelderland » Dit zijn de populairste Instagram hotspots van Gelderland

Dit zijn de populairste Instagram hotspots van Gelderland

947

ARNHEM – De Hoge Veluwe is de populairste Instagram hotspot van Gelderland. De hashtag van het nationale park werd al ruim 525 duizend keer gebruikt op het sociaal media platform. Dit komt naar voren uit een analyse van Preply. Het online talenplatform deed onderzoek naar de bekendste Instagram hotspots.

De score is naar voren gekomen op basis van het aantal gebruikte hashtags. Na De Hoge Veluwe is Burger’s Zoo de tweede populairste bezienswaardigheid om te delen in de Instagram Feed. Het bekende dierenpark heeft ruim 106 duizend hashtags.
Musea en Paleis Het Loo
Op nummer drie vinden we het Openluchtmuseum in Arnhem, gevolgd door Paleis Het Loo. Het Kröller-Müller museum maakt de Gelderse top-vijf compleet.
Grootste hotspots van Nederland
Wanneer er in Nederland breed gekeken wordt naar de populairste hotspots, dan staat de Efteling bovenaan. De hashtag #efteling werd al ruim 698.000 keer gebruikt op het social media platform. Na de Efteling is de Keukenhof het populairste uitje om te delen in de Instagram Feed. Het bloemenpark in Lisse werd met #keukenhof meer dan 595.000 keer genoemd. De top-drie wordt gecompleteerd door De Hoge Veluwe.
Bekijk hier de gehele top-20 van de meest populaire Instagram hotspots in Nederland en de vijf favoriete plekken per provincie.
Bron(nen) & Afbeelding(en)

Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!