Home » Groenlo » Informatiebeurs ‘Slag om Grolle’

Informatiebeurs ‘Slag om Grolle’

458

GROENLO – Vooral belangstellenden die meedoen aan de ‘Slag om Grolle’ kwamen zaterdag 31 augustus nog even voor enkele kleine dingetjes naar de informatiebeurs. Deze werd gehouden in De Mattelier

Ook deze keer was er een speciale tafel ingericht met voorwerpen uit de periode 1627. Hier werd door vrijwilligers van de Slag om Grolle uitleg gegeven over authenticiteit (wat kan en past in 1627 en wat niet).

De organisatie van de Slag om Grolle verkoopt kledingpatronen en ook voor algemene informatie voor de binnenstadgroepen waren er vrijwilligers aanwezig.

Bril in Mode had informatie over dag-lenzen, om zonder moderne bril de Slag te kunnen beleven. Er waren diverse handelaren in stoffen, accessoires, hoeden etc. en ook de Handwerkclub was aanwezig met onder andere warme kousen.

Het Stadsmuseum Groenlo en De Oudheidkundige Vereniging Groenlo waren aanwezig. Zij verkochte diverse boeken en In het bijzonder het allernieuwste exemplaar van Grepen uit het Grols Verleden dat helemaal gewijd is aan de Slag om Grolle in 1627.

De ‘Slag om Grolle’ vindt plaats op 18,19 en 20 oktober.