24 april 2024
Home » Groenlo » Boek Scouting origineel cadeau

Boek Scouting origineel cadeau

321

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Bent u nog op zoek naar een origineel cadeau voor de komende feestdagen? Denk er dan eens aan om het boek van Scouting Groenlo cadeau te geven of te vragen! ‘Over pioniers en avonturiers’. Herinneringen aan 75 jaar Scouting Groenlo is een naslagwerk boordevol foto’s, anekdotes en herinneringen.

Iedereen die lid is of ooit lid is geweest van deze vereniging zal zich herkennen in de verhalen of zichzelf terugzien op meerdere foto’s. Zelfs wanneer u geen lid geweest bent maar wel interesse hebt in de geschiedenis van de vereniging of het terrein aan de Gasthuisstraat is dit boek een geweldig cadeau. Wacht dus niet tot het boek uitverkocht is! U kunt het boek bestellen via www.scoutinggroenlo.nl of kopen bij drukkerij Weevers aan de Nieuwstad in Groenlo. Het 356 pagina’s tellende boek kost 25,-.

Bent u lid van de oudheidkundige vereniging? Dan kunt u het boek tot 31 december 2011 nog met korting aanschaffen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Henny Garstenveld, Heemskerkstraat 12 te Groenlo.