Home » Groenlo » Brouwersnös Groenlo komt met nieuw bier D’ran tis Lente

Brouwersnös Groenlo komt met nieuw bier D’ran tis Lente

1291

GROENLO – Brouwersnös Groenlo brengt een nieuw bier uit genaamd ‘D’ran tis Lente’, een frisse saison met een unieke mix van Servische hopsoorten. Deze limited edition is een eenmalig gebrouwen bier, dat elk kwartaal onder de naam ‘D’ran’ wordt uitgebracht en inspeelt op de natuur en haar jaargetijden.

D’ran is een typisch Achterhoekse term die staat voor positieve energie, niet zeuren en genieten van het leven met een bijpassend fijn biertje. Dit keer heeft Brouwersnös Groenlo een bijzondere samenwerking gehad met Hollands Hophuis in Amsterdam, die een prachtige mix van uitsluitend Servische hopsoorten heeft geselecteerd voor dit bier.

Het resultaat is een zeer fris en hoppig bier met een alc % van 5,5, dat geheel past bij de lente. D’ran tis Lente is zeer goed drinkbaar en zal verkrijgbaar zijn in zowel kleine 33 cl flessen als grote 75 cl flessen.

Brouwersnös Groenlo nodigt iedereen uit om te genieten van dit verrassende bier en te proosten op het leven. D’ran!

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Foutjes, opmerkingen, nieuws, activiteit of als je iets opmerkelijks hebt gefotografeerd kun je hier versturen. Of naar redactie@streekgids.nl