Home » Groenlo » Buren BV koopt voormalige dierenwinkel

Buren BV koopt voormalige dierenwinkel

2195

Voormalig Dierenzaak | Foto: Marcel Houwer

GROENLO – Buren BV, het bedrijf van drie ondernemers woonachtig aan de Winterswijkseweg in Groenlo, heeft het voormalige pand van de dierenwinkel van René Bomers in de zelfde straat gekocht. Stephan Arink, Frans Stortelder en Chiel Meekes kwamen samen om het pand te kopen en zijn van plan het om te vormen tot een ruimte voor gemengd gebruik met appartementen en kantoren.

De eerste stap van het team is het verbouwen van de begane grond tot kantoor- of winkelruimte. De bovenverdiepingen worden waarschijnlijk twee huurappartementen, maar er wordt ook gedacht aan een grote eenpersoonskamer. Het team hoopt na de zomer met de bouw te kunnen beginnen en het gebouw in het eerste of tweede kwartaal van volgend jaar klaar te hebben voor bewoning. Het project wordt ondersteund door de gemeente Oost Gelre, die groen wil toevoegen en de uitstraling van het gebouw wil verbeteren.

Om de inventaris van de oude dierenwinkel snel op te ruimen, is er op vrijdag 31 maart van 16.00 tot 20.00 uur en zaterdag 1 april een extra uitverkoop met flinke kortingen van 10.00 tot 15.00 uur.