Home » Groenlo » Carnavalsvereniging De Knunnekes opent nieuwe Residentie ‘t Veldhuys

Carnavalsvereniging De Knunnekes opent nieuwe Residentie ‘t Veldhuys

841

GROENLO – Carnavals Vereniging De Knunnekes heeft zaterdag 3 februari haar nieuwe residentie ‘t Veldhuys geopend. De opening van de nieuwe locatie, naast het bestaande Koetshuys (bouw en opslag hal) van de vereniging, markeert een nieuwe fase voor de jaarlijkse carnavalsvieringen.

De opening werd bijgewoond door leden van de vereniging en vertegenwoordigers van Veld Koeltechniek. Tijdens het evenement benadrukte Rentmeester van de Knunnekes Martin Geessinck de continuïteit van de Veldavonden, ondanks de verkoop van het oorspronkelijke bedrijfspand van Veld Koeltechniek. De traditie van deze avonden, die teruggaat tot 1974, wordt voortgezet op de nieuwe locatie.

De ceremonie omvatte een symbolische overdracht van een deel van de onderscheidingenkast van Marco Klein Falckenborg, directeur bij Veld Koeltechniek, aan Hans en Benno Veld. Dit gebaar bevestigde de blijvende relatie tussen de familie Veld en de carnavalsvereniging.

‘t Veldhuys zal dienen als nieuwe verzamelplaats voor de activiteiten van De Knunnekes, met de verwachting dat het de tradities zal voortzetten en nieuwe herinneringen zal helpen creëren. Geessinck merkte op dat de vereniging de inzet van Veld Koeltechniek en de familie Veld waardeert en uitkijkt naar de toekomstige carnavalsvieringen in ‘t Veldhuys.

De ingebruikname van de nieuwe residentie wordt gezien als een belangrijke stap voor De Knunnekes, waarmee de vereniging zich voorbereidt op de komende carnavalsperiode in Groenlo.

Bron(nen) & Afbeelding(en)