Home » Groenlo » Dagcentrum De Molenberg organiseert wekelijks vrijblijvende informatiemoment

Dagcentrum De Molenberg organiseert wekelijks vrijblijvende informatiemoment

1007

GROENLO – Om een laagdrempelige gelegenheid te bieden voor kennismaking, organiseert Dagcentrum De Molenberg van Marga Klompé wekelijks een vrijblijvende informatiemoment. Iedere dinsdag tussen 10.30 en 11.30 uur nodigen zij geïnteresseerden uit om kennis te maken en meer informatie te krijgen over het dagcentrum.

Het dagcentrum is een plek waar cliënten zich thuis voelen terwijl ze de nodige zorg en aandacht ontvangen. Alles draait om het creëren van een dynamische en stimulerende omgeving. Naast de essentiële zorg en ondersteuning, worden er verschillende activiteiten aangeboden, die variëren van bewegingsoefeningen tot creatieve bezigheden. Of het nu gaat om het spelen van een gezelschapsspel, het uitvoeren van creatieve opdrachten of gewoon een goed gesprek. Er is voor elk wat wils.

“We kijken naar wie u bent en wat u nodig hebt,” zegt Jacqueline Gussinklo, eerstverantwoordelijk verzorgende bij het dagcentrum. “Bij ons staat de individuele behoefte centraal, en we streven ernaar een omgeving te creëren waarin iedereen zich gehoord en ondersteund voelt.”

Is dagcentrum De Molenberg misschien iets voor u of uw naaste? Voel u vrij om binnen te wandelen aan de Ziekenhuisstraat 7 in Groenlo op dinsdag tussen 10.30 en 11.30 uur. Vooraf bellen is niet nodig. Het dagcentrum bevindt zich aan de kant van Marga’s Grand Café.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het dagcentrum via 0544 47 33 07 of dzc.molenberg@szmk.nl.