Home » Groenlo » Dames recreanten HV Grol

GROENLO – In het eerste seizoen waarin de Grolse dames uitkwamen als dames recreanten, hebben ze samen veel plezier gehad, maar ook weer van alles geleerd. Hoewel de gemiddelde leeftijd iets hoger ligt bij een recreantenteam dan bij menig ander seniorenhandbalteam, wil dit niet zeggen dat deze dames niet fanatiek trainen en met liefde een handbalwedstrijd spelen en graag winnen!

Dat winnen zat er dit eerste seizoen niet in, maar het doel van het opzetten en het behouden van een gezellig, zo niet het gezelligste, dames recreantenteam is geslaagd. Ook voor hen geldt: “ff lekker ballen bij de HV Grol!”

De dames starten donderdagavond 24 augustus weer met trainen en zijn aan het kijken op de transfermarkt naar nieuwe aanwinsten voor het team. Dus lijkt het je leuk om iedere donderdagavond een dynamische sport te spelen en ongeveer eens in de 4 weken al je fanatisme in een wedstrijd te stoppen (en dit is lekker doordeweeks dus de weekenden ben je vrij) ben je van harte welkom om het team nog leuker en gezelliger te maken! Er wordt getraind in sporthal Den Elshof, van 19.30 uur tot 20.45 uur.

Voor meer informatie: www.hvgrol.nl.