24 april 2024
Home » Groenlo » DHV DS1 – HV Grol DS1

GROENLO – Zaterdagavond speelden de dames van handbalvereniging Grol de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen in Delden. De dames konden deze laatste wedstrijd van trainer/coach Daan hem niet trakteren op een overwinning. Toch heeft het team een goed seizoen gespeeld en mooi afgesloten met een plaats in de middenmoot van de eerste klas.

De wedstrijd ging moeizaam, HV Grol kreeg geen vat op het spel van DHV. Het team uit Delden speelde zich naar een 8-4 voorsprong. Voor de rust kwam HV Grol wat terug en verkleinde de achterstand naar 9-7. Alle mogelijkheden nog in de tweede helft om het recht te zetten. HV Grol probeerde verschillende aanvalspatronen om beter in de wedstrijd te komen. Het lukte om halverwege de tweede helft op gelijke hoogte te komen (15-15). De slotfase was meer spannend dan fraai, het was DHV die dit keer de gelukkigste was en met 18-17 de overwinning vierde.

Een teleurstellend resultaat voor een hard werkend HV Grol, en het was zich ervan bewust dat er meer in had gezeten.

Na een korte pauze spelen de dames van HV Grol in de maand mei nog 3 bekerwedstrijden.