Home » Foto’s dameszitting van Corps Champêtre Groll

Foto’s dameszitting van Corps Champêtre Groll

435

GROENLO – Het was alweer de 9e keer dat het Corps Champêtre Groll een dameszitting organiseerde. In een met louter dames gevuld City Lido waren het Anneke Rave en Janine Tops die de zondagmiddag 25 februari vakkundig vanuit de ‘Noale Tonne’ voorzaten.

Speciaal voor deze vrouwen middag werden de aanwezige kerels vermomd als vrouwen door middel van een blonde pruik. Ook Prins Ivo en Adjudant Mark gingen verkleed met een pruik, maar deze hoogheden deden er nog een schepje bovenop en droegen beide een rokje.

Net als de jaarlijkse buutavonden bestond deze tweejaarlijkse dameszitting ook uit dans, zang, muziek, buuts en louter entertainment van bijna allemaal lokale artiesten. Als eerste traden de dansmarietjes op, de eerste buut van Ilse en Esther, daarna werd de eerste ‘Jo Moorman speld’ uitgereikt, zongen Esther Legro en Noël Verstegen, de tweede buut was van de uit Twente afkomstige Nicolien Weghorst, daarna deden Joost en Martijn een buut als ‘stadswachten’, maar dat bleek ‘vals alarm’ te zijn. De beide heren werden door twee vrouwelijke politie agenten van het podium gedelegeerd. Blijken de vrouwelijk agenten hun vrouwen Eline en Susanne te zijn. Deze wilden niet langer in de schaduw van de mannen staan en gaven een daverend optreden, Het Hofballet, een buut van Chiara, een dans en zang optreden van ‘Mary Miracle’, de dameszitting werd feestelijk afgesloten met Ellen Beurskens en Stefan Mondial.

Het begeleidend orkest bestond deze middag louter uit vrouwen van de band, ‘Tied zat’ uit ‘s-Heerenberg.

Agenda voor in de Achterhoek

Uw evenement in onze agenda! Evenement indienen