Home » 29 okt – Muziek vereniging Groenlo 90 jaar

29 okt – Muziek vereniging Groenlo 90 jaar

209

GROENLO – Muziek marathon Muziek Vereniging Groenlo: “Ieder talent een instrument!”

De jubilerende Muziek vereniging Groenlo bestaat dit jaar 90 jaar, in dit kader organiseert de muziek vereniging Zondag 29 oktober 2017 een Muziek marathon van 10:00 tot 22:00 uur in het nieuwe cultureel centrum de Mattelier in Groenlo met als motto: ’ieder talent een instrument’.

Alle onderdelen van de muziek vereniging bestaande uit Eigenwijs, Muziek fabriek, Snuffle 1 & 2, de Knolle, Shuffle percussion group, orkest A zullen deze dag muzikaal vullen door non-stop in wisselende bezettingen muziek optredens te verzorgen waarbij Oud Grollenaar en beroeps trompettist Erwin ter Bogt een gastoptreden komt verzorgen.

Tijdens de muziek marathon organiseert de muziek vereniging groenlo ‘De Grolse Meastro’ een dirigeer wedstrijd met bekende grollenaren waarbij lokale top muziekanten als Bas Konings en Willem te Molder in de jury zitten.

Het doel van de marathon is zoveel mogelijk geld op halen voor de jeugdopleiding van onze muziek vereniging. Op dit moment telt de muziek vereniging 70 jeugdleden die allemaal een instrument nodig hebben.

In aanloop naar de marathon starten we de campagne met de prijsvraag: Wat is de totale leeftijd van alle jeugdleden op 29 oktober 2017? Met deze prijs vraag kunt u prachtige prijzen winnen oa een Fiets, Flatscreen TV en een koelkast en u steunt direct ook direct onze jeugdopleiding. De winnaars worden tijdens de marathon bekend gemaakt. Ook worden er workshops gegeven en van elke consumptie die genuttigd wordt gaat een gedeelte naar de muziek vereniging. Kom dus allemaal naar het nieuwe cultureel centrum de Mattelier op 29 oktober 2017 en luister onder genot van een hapje en drankje wat onze vereniging te bieden heeft.

De prijsvraag:
Raad de totale leeftijd van alle jeugdleden bij elkaar tot en met 29 oktober 2017
Win fantastische prijzen en steun onze jeugdleden ‘ieder talent een instrument’

De prijzen die je kunt winnen zijn o.a
– fiets Goossens tweewielers
– lcd tv EP groot zevert
– koelkast veld koel techniek
– 2 tickets voor Joost en Martijn in de mattelier
– dinerbon welgelegen
– waardebon groenrijk
– prijs Ah wallerbosch Groenlo
– kuub brandhout hacron groen
– waardebon slagerij van geemen

3x raden voor €5,-
1x raden voor €2,50