Home » Lichtenvoorde » Programmaboek Geef Lichtenvoorde Kleur af te halen bij gemeentehuis

Programmaboek Geef Lichtenvoorde Kleur af te halen bij gemeentehuis

276

LICHTENVOORDE – Dit voorjaar stelde de gemeenteraad van Oost Gelre het programma Geef Lichtenvoorde Kleur vast. Met deze visie op Lichtenvoorde gaat de gemeente samen met inwoners en ondernemers aan de slag om het dorp mooier, leuker en gezelliger te maken.


Vandaag presenteren wethouders Marieke Frank en Vincent van Uem samen de gedrukte versie van het programmaboek.

Een boek van en voor Lichtenvoorde
Het programma kwam tot stand met veel inbreng uit de samenleving van Lichtenvoorde. Dat gebeurde onder andere via een kaartenactie en met enkele themabijeenkomsten. Met veel foto’s en verhalen is het een aantrekkelijk boekje geworden. Verschillende inwoners en ondernemers komen aan het woord.

Ideeën blijven welkom!
Het programma Geef Lichtenvoorde Kleur beschrijft welke projecten de komende jaren in uitvoering gaan en hoe daarbij wordt samengewerkt. Ook nodigt het Lichtenvoordenaren uit om zelf met initiatieven te komen die het dorp letterlijk of figuurlijk meer kleur geven. Wie zelf een idee heeft kan terecht bij Vincent Lette. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer (0544) 39 34 54 of per e-mail: v.lette@oostgelre.nl.

Boekje af te halen bij de balie
Geïnteresseerden kunnen het boekje vanaf nu tijdens openingstijden afhalen bij de balie van het gemeentehuis (Varsseveldseweg 2).

Meer informatie
Wie meer informatie wil over Geef Lichtenvoorde Kleur kan een kijkje nemen op de website www.geeflichtenvoordekleur.nl.