Home » Groenlo » Grol op weg naar kampioenschap na cruciale overwinning en gelijkspel concurrent

Grol op weg naar kampioenschap na cruciale overwinning en gelijkspel concurrent

1568

GROENLO – Grol heeft een belangrijke stap gezet richting het kampioenschap in de tweede klasse H van de KNVB. Dankzij een overwinning op NEC Nijmegen met 2-0 en een gelijkspel tussen naaste concurrent DVC ’26 en Spero Elst (3-3), heeft Grol op Tweede Pinksterdag de mogelijkheid om de kampioensvlag te hijsen. Het team van trainer/coach William Krabbenborg heeft genoeg aan een gelijkspel in hun laatste competitiewedstrijd tegen DVC ’26, die plaatsvindt in Didam op 29 mei.

De spanning zal hoog zijn tijdens deze belangrijke wedstrijd, aangezien beide teams momenteel op gelijke hoogte staan in de stand. Met 46 punten uit 23 wedstrijden delen Grol en DVC ’26 de eerste plaats. Een gelijkspel zou Grol genoeg punten opleveren om de kampioenstitel veilig te stellen.

De verwachting is dat er op Tweede Pinksterdag een groot aantal Grolsupporters richting Didam zal trekken om het team aan te moedigen op het sportpark ‘de Nevelhorst’. Niet alleen de selectie, trainers, begeleiders en verzorgers van Grol zullen dit als hun ultieme doel beschouwen, maar ook alle voetballiefhebbers in Grolle.

Agenda voor in de Achterhoek

Uw evenement in onze agenda! Evenement indienen