Grols verleden leidt tot facebook ruil pagina


Bestel een leuke puzzel met de foto van het Grols kanon.

– 30 stukjes. 26x18cm, materiaal: glanzend hardboard
– 96 stukjes. 36x25cm, materiaal: glanzend hardboard
– 500 stukjes. 54x40cm, materiaal: karton

Bericht is aangepast

GROENLO – Bij Albert Heijn Wallerbosch kun je sparen voor plakplaatjes voor het ‘Grepen uit het Grols verleden’ boek. Dit is een boek met veel belangrijke gebeurtenissen en gebouwen in Groenlo. Het boek is inmiddels zo’n groot succes dat er zelfs een facebookpagina is opgericht voor het ruilen van de plakplaatjes.

Op de openbare facebookpagina ‘AH ruilplaatjes Grols verleden’ kunnen leden plaatjes met elkaar ruilen en dubbelen aanbieden. Leden plaatsen op de facebookpagina berichten met welke plaatjes ze zoeken en welke plaatjes ze kunnen aanbieden. Dit zorgt ervoor dat sparend Groenlo de deuren bij elkaar plat loopt om de laatste plakplaatjes te kunnen verzamelen.

Het boek ‘Grepen uit het Grols Verleden’ is opgezet door de Oudheidkundige Vereniging Groenlo en Bas Wallerbosch van Albert Heijn. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijgen klanten een setje met verschillende plakplaatjes.

De actie van het boek loopt 23 juni ten einde. Op 22 juni is er nog wel om 14.30 uur een ruilmiddag in de Mattelier in Groenlo om alsnog de laatste plaatjes te verzamelen.


Bron: Streekgids.nl
Foto: Streekgids.nl


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.