3 mei 2024
Home » Groenlo » HV Grol DS1 – Olympia DS2

GROENLO – De dames van handbalvereniging Grol ontvingen deze week Olympia uit Hengelo (O). Van oudsher zijn dit altijd spannende wedstrijden, waarbij tijdens de rust meestal een gelijke stand op de borden staat. En vandaag niet anders… de wedstrijd begon voortvarend voor de thuisploeg en de dames liepen uit naar een 4-1 voorsprong. Daarna kwam de ploeg uit Hengelo langzaam dichterbij en wist zelfs op voorsprong te komen. Door goed keeperswerk en een sterke verdediging van de dames uit Groenlo wisten ze de ruststand op 11-11 te bepalen.

Na de rust ging het tot 15-15 gelijk op. Daarna schakelden de dames uit Groenlo een tandje bij. De verdediging stond als een huis en mede daardoor konden ze door snelle omschakeling makkelijk tot scoren komen. Vooral door goed samenspel werden er hele mooie aanvallen prachtig uitgespeeld. Beide keepers stonden hun mannetje en hadden prima reddingen. Hierdoor werd de eindstand bepaald op 22-15 voor de thuisploeg, een echte teamprestatie waar ze trots op mogen zijn. In de kleedkamer werden zowel een aantal verjaardagen, als de punten goed gevierd!

Volgend weekend proberen de dames twee punten te pakken in Borne, tegen Borhave DS1.