19 mei 2024
Home » Groenlo » HV Grol E2-UDI E1

GROENLO – Zondag mocht HV Grol E2, het jeugdige team vol enthousiasme, hun laatste competitieduel van het seizoen aangaan. Thuis, op vertrouwd terrein, traden ze aan tegen UDI E1 uit Arnhem. De eerste minuten waren even schrikken door het vlugge spel van de bezoekers. De tegenstander zette druk, maar de meiden van HV Grol bleven, geholpen door enkele cirkelfouten aan Arnhemse zijde, moedig standhouden.

In het doel wisselden Lynn, Jade, Jill en Yente elkaar af en samen zetten ze een sterk front op tegen de harde schoten. Liv en Lana, handig manoeuvrerend langs de zijlijn, wisten het net te vinden, terwijl Lieke zich zowel aanvallend als verdedigend onmisbaar maakte door haar continue beweging en scherpe intercepties. Jade’s doorzettingsvermogen leidde tot krachtige doelpogingen. Fem en Evi waren de rotsen in de branding en zorgden ervoor dat de verdediging stond als een huis.

Ondanks hun inspanningen en teamgeest moest HV Grol E2 uiteindelijk de meerdere erkennen in UDI E1. Maar de strijdlust blijft ongebroken. Met extra trainingsuren in het vooruitzicht, kijkt HV Grol E2 uit naar een nieuw seizoen vol kansen om weer te schitteren in de handbalsport!

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!