Home » Kerst-inn op 15 december in de Bron

Kerst-inn op 15 december in de Bron

251

GROENLO – Op donderdag 15 december a.s. is er een KERST INN voor ouderen / senioren, met als motto ‘Kerst vier je samen”. Het initiatief is genomen door 4 personen van de Bron. Zij zijn feitelijk de aanjagers van dit project, Maar zij worden bijgestaan door leerlingen van het Graafschap College. We kunnen dan ook beter spreken van een Kerstbijeenkomst voor ouderen door jeugdigen!
De bedoeling van de organisatie en vooral de jeugd is om de ouderen (60 plussers) in Groenlo en omgeving een gezellige dag aan te bieden. Getracht wordt om zoveel mogelijk ouderen / senioren te interesseren om die dag naar de Bron te komen en te genieten van een mooi programma, maar het elkaar ontmoeten in een gezellige ambiance is het hoofddoel van deze dag.
De ouderen / senioren wordt die dag een zeer gevarieerd programma aangeboden. De inloop is vanaf 10.30 uur en het programma start om 11.00 uur. Er zijn diverse optredens, oude foto’s te bekijken en mooie herinneringen op te halen, leuke doe-activiteiten (voor iedereen wat wils) maar ook aandacht voor het Kerstverhaal en bezinning. De entreeprijs is bewust laag gehouden. Je betaalt slechts € 10,00 voor een dag vermaak. Dat is inclusief koffie / thee + iets lekkers, een lunch, 2 consumpties en diverse hapjes. Kortom, een gezellige dag voor ouderen, verzorgd door de jeugd en dat zal duren tot ca. 16.30 uur.
Ouderen in de Molenberg, maar ook woonachtig elders in Groenlo, zijn voor het vervoer vaak afhankelijk van vrijwilligers en / of familie maar de organisatie heeft een andere oplossing gevonden. De Groenlo Vestingstad Express wordt ingezet om de ouderen te vervoeren naar en van de Bron. Leerlingen van het Graafschap College zullen hierbij assistentie verlenen en ervoor zorgen dat de ouderen onbekommerd in de Bron aankomen en ook weer met mooie herinneringen later op de dag terug gebracht zullen worden.
De kaartverkoop is gestart. Kaarten zijn te verkrijgen bij het Cultureel Centrum de Bron en bij de VVV in Groenlo. Op vrijdagmorgen 2 december a.s. en dinsdagmorgen 6 december a.s. kan dat ook van 10.30 – 12.30 uur bij het Huis van de Buurt in de Molenberg. De organisatie van de KERST INN is dan samen me een aantal leerlingen van het Graafschap College in de Molenberg aanwezig voor meer informatie over het event en de kaartverkoop.
Als er vragen of opmerkingen zijn kunt u contact opnemen met 0544-462020 of mailen naar info@debrongroenlo.nl