Home » Groenlo » Nieuwe expositie Galerie Wij

Nieuwe expositie Galerie Wij

226

GROENLO – Vanaf zaterdag 1 april tot en met vrijdag 9 juni 2017 is er een nieuwe expositie te bezichtigen bij Galerie Wij. De expositie wordt geopend zaterdag 1 april om 13:30 uur. U kunt hierbij aanwezig zijn en onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u de kunstwerken bekijken.

In deze expositie worden olieverf- en acrylverfschilderijen, porseleinschilderingen en objecten van glas (glasfusion) tentoongesteld. De schilderijen zijn zowel abstract als realistisch in frisse en vrolijke lentekleuren. De kunstenaars die exposeren zijn: Betsy Hengelveld, Jenny Egberts, Leffert Oldersma. Joop Berendsen, Lucy te Woerd en Annie Koppelman.

Naast de elke 2 maanden wisselende exposities is er ook een vaste collectie aanwezig van sieraden, kleine beelden, klein houtwerk en kleine voorwerpen van Tiffanyglas.

U kunt in de galerie ook schilder- en tekenmaterialen kopen, waaronder olieverf. Verder leent Galerie Wij kunstboeken uit tegen een kleine vergoeding en kunt u 2e hands kunstboeken kopen.

De nieuwe expositie is gratis te bezichtigen in Galerie Wij , Goudsmitstraat 1, 7141 AW Groenlo, telefoonnummer 0544-842147. De openingstijden zijn vrijdag van 13:30 uur tot 20:00 uur en zaterdag van 13:30 uur tot 17:00 uur.

Agenda voor in de Achterhoek

Uw evenement in onze agenda! Evenement indienen