Home » Eibergen » Politie onderzoekt dodelijk ongeval

EIBERGEN – Donderdagmorgen heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Kerkdijk in Eibergen. Een 42-jarige vrouw uit Neede kwam op haar bromfiets in botsing met een tractor en is daarbij om het leven gekomen.

De politie onderzoekt het ongeval en heeft al een uitgebreide verklaring opgenomen van de tractorbestuurder, maar zoekt nog contact met een bestuurder die rond dezelfde tijd ook over de Kerkdijk reed. Mogelijk heeft deze bestuurder informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek.

Het ongeval vond rond 11.30 uur plaats. De vrouw reed op haar bromfiets over de Kerkdijk, richting de Wolvenkamerweg. De tractor, bestuurd door een 46-jarige man uit Groenlo, kwam vanaf een oprit en wilde de Kerkdijk oprijden. Daarbij ontstond een botsing met de naderende bromfietsster. De hulpdiensten zijn direct gewaarschuwd maar de vrouw is helaas ter plekke aan haar verwondingen overleden.

Rond dezelfde tijd reed er een pick-up auto met aanhangwagen over de Kerkdijk. Deze bestuurder reed in tegenovergestelde richting als de vrouw over de Kerkdijk, en reed dus richting de Ruiterweg. Het ging om een grijs/groene pick-up. De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van deze pick-up, omdat hij of zij iets gezien kan hebben wat van belang kan zijn voor het onderzoek.

Bent of kent u deze bestuurder? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via het formulier op deze pagina.

Agenda voor in de Achterhoek

Uw evenement in onze agenda! Evenement indienen