Home » Groenlo » Opnieuw geweldige deelname aan 3e jeugdviswedstrijd

Opnieuw geweldige deelname aan 3e jeugdviswedstrijd

777

Foto: Sanne Waenink

GROENLO – Op woensdag 19 juni is alweer de 3e jeugdwedstrijd gevist aan de vijver van de Hartreize. Een geweldig leuke vijver voor de jeugd om vis te vangen, want ook deze derde wedstrijd had elke deelnemer een visje. Maar liefst 27 deelnemers deze avond, een teken dat een wedstrijdje vissen enorm populair is onder de jeugd.

Het weer werkte mee deze avond en dat is wel zo fijn. Al vroeg waren de eerste kinderen bij de inschrijving om zeker te zijn van een plekje. De inschrijving had een vlot verloop en nadat de loting had plaatsgevonden, konden de kinderen hun gelote stek opzoeken. Vele ouders, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes waren ook aanwezig om de verrichtingen gade te slaan.

De wedstrijd
Klokslag 19.00 uur klonk de GHV-toeter ten teken dat de wedstrijd nu echt was begonnen. Al snel werden de eerste vissen gevangen en dat bleef eigenlijk zo. De telploeg had het er maar druk mee met zoveel deelnemers, maar ook dit liep gesmeerd. Toen om 20.00 uur het eindsignaal klonk, konden de laatste vissen worden geteld. Hierna werd de balans opgemaakt en begon de spanning te stijgen naast de rijkelijk gedekte prijzentafel.

Prijsuitreiking
Voorzitter Erik Mentink reikte de prijzen uit en bedankte alle vrijwilligers van de GHV die hadden geholpen. Zonder hen kan de GHV deze leuke jeugdviswedstrijden niet organiseren. Uiteindelijk bleek Jayden te Brake de meeste vissen te hebben gevangen. Hij had het mooie aantal van 38 vissen. Hij werd op de voet gevolgd door Brian Meekes met 29 vissen. Derde werd Job te Brake met 28 vissen. In totaal zijn er 379 vissen gevangen.

Hierna werd door Sanne Waenink de groepsfoto gemaakt en kon begonnen worden met de verloting. De GHV krijgt veel nog in goede staat verkerende visspullen aangeboden en deze worden tijdens de jeugdviswedstrijden verloot. Het steknummer is dan het lotnummer. Vele blijde gezichten na deze grandioze verloting.

De laatste jeugdviswedstrijd is op woensdag 3 juli. Ditmaal aan de gracht en dan is het strijdtoneel de Maliebaan. Hier dienen de kinderen dan ook te verzamelen om 18.30 uur.

Uitslag 19-06-2024
1. Jayden te Brake – 38 vissen
2. Brian Meekes – 29 vissen
3. Job te Brake – 28 vissen
4. Mees Westhoff – 25 vissen
5. Aage Dibbets – 19 vissen
Luca Tigges – 19 vissen
6. Simon Westhoof – 17 vissen
7. Ömer Thurhan – 16 vissen
Chiem Wellink – 16 vissen
Tygo Janssen – 16 vissen
8. Bjorn Snoek – 15 vissen
9. Stijn van Hemert – 14 vissen
10. Xavier Didi – 13 vissen
11. Fedde Stapelbroek – 12 vissen
12. Kerim Celeken – 11 vissen
Dion Meekes – 11 vissen
13. Joost Stapelbroek – 10 vissen
Lasse Stӧteler – 10 vissen
Wesley Wagendorp – 10 vissen
Tijme Stӧteler – 10 vissen
14. Pepijn Spekschoor – 8 vissen
Twan Remmelink – 8 vissen
15. Fabian Meijnen – 7 vissen
16. Milan Pfeifer – 5 vissen
17. Tygo Geelink – 4 vissen
Shania Pfeifer – 4 vissen
Lenn Kamphuis – 4 vissen