Home » Groenlo » Pfeifer Challenge brengt ruim 50.000 euro op

Pfeifer Challenge brengt ruim 50.000 euro op

237

GROENLO – Ruim 50.000 euro heeft tot nu toe de Pfeifer Challenge opgebracht. Dit geld is bestemt voor KiKa, de Stichting Kinderen Kankervrij.

Zaterdagavond was de finale van maanden trainen. De twaalf wielrenners die vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus een monstertocht hebben gefietst, werden door honderden mensen binnengehaald op de Markt in Groenlo. Op vrijdagochtend zijn ze vanuit Maastricht richting Parijs vertrokken en vervolgens non-stop 36 uur en 1.000 kilometer later in Groenlo werden ze op de Markt in Groenlo als helden binnengehaald.

Het binnen halen van de wielrenners ging gepaard met optredens van onder andere Peter Groot Kormelink (o.a. Jazzpolitie), de band Curls on Fire, Overtime en de lokale artiesten Tim & Tom en Christof & Bjorn. Tevens werd de nieuwste CD van Peter Groot Kormelink – Weerkommen – gepresenteerd. Deze is voor € 15,- te koop, waarbij € 5,- naar de Pfeifer Challenge gaat.

Je kunt nog steeds doneren. Kijk voor meer informatie over de Pfeifer Challenge op de website www.pfeiferchallenge.nl of de Facebookpagina (www.facebook.com/pfeiferchallenge).