Bron/auteur: Rockcafé Taste
Foto: PR |

Pubquiz op te Terras bij Rockcafe Taste

GROENLO – 12 juli speelden 11 fanatieke teams een pubquiz op t terras van Taste. Naar aanleiding van de enthousiaste reacties hebben Roland en Marion op 9 augustus wederom een pubquiz georganiseerd. Er kunnen 16 teams van 2 personen meedoen, inschrijven doe je middels een appje naar 06-52646766 of een mailtje naar info@rockcafetaste.nl. De kosten zijn 5,00 per persoon.

Denk u alles over Nederland te weten? En weet u bijvoorbeeld ook welk land een vierkante vlag heeft…..of hoeveel wenkbrauwen Bert en Ernie samen hebben? Een Pubquiz heeft niets te maken met je IQ, maar alles met het vermogen om het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat een Pubquiz garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man en vrouw en op elk niveau.

Er worden 2 keer 4 ronden gespeeld. Iedere ronde bevat verschillende vragen. Sport, TV, film, plaatjesronden, muziekronden, aardrijkskunde, er kan echt van alles voorbij komen. De o- ja- momenten vliegen u om de oren. Het winnende team krijgt, behalve eeuwige roem, een aardige attentie en voor de nummer twee en drie is er uiteraard ook een klein prijsje

Aanvang 15:00 uur en alleen op inschrijving/reservering vooraf.