Home » Groenlo » Rondleiding ‘Over Koetjes en Kalfjes’ een uniek kijkje achter de schermen

Rondleiding ‘Over Koetjes en Kalfjes’ een uniek kijkje achter de schermen

1305

GROENLO – Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen bij een mooi en modern melkveebedHeeft u altijd al meer willen weten over de dagelijkse gang van zaken op een modern melkveebedrijf? Dit is uw kans! In samenwerking met Groepsuitjes Groenlo biedt melkveebedrijf Klein Stikken, gelegen aan de Oude Winterswijkseweg 47, een fascinerende rondleiding aan onder de titel “Over Koetjes en Kalfjes”.

Tijdens deze rondleiding ontdekt u alles over het leven op de boerderij. Van de verzorging van koeien en kalfjes tot het proces van het melken en alles wat daarbij komt kijken. Bezoekers krijgen de kans om pasgeboren kalfjes te zien, en wie weet, misschien bent u er wel bij als een nieuw kalfje geboren wordt. Er is zelfs een mogelijkheid om met de kalfjes op de foto te gaan.

Deze educatieve rondleiding biedt bezoekers een unieke kijk achter de schermen bij een van de mooiste melkveebedrijven in de regio. Een perfecte activiteit voor gezinnen, scholen en iedereen die geïnteresseerd is in het boerenleven.

Voor boekingen en info zie: https://www.groepsuitjesgroenlo.nl/…/over-koetjes-en…

Bron(nen) & Afbeelding(en)