Home » Groenlo » Spetterende Nieuwjaarsduik Oost Gelre in de Besselinkschans

Spetterende Nieuwjaarsduik Oost Gelre in de Besselinkschans

682

Duik mee het nieuwe jaar in op 1 januari 2018 om 12.00 uur Zwemvijver Zwarte Cross, voorheen Wijndomein Besselinkschans

Op Nieuwjaarsdag, zondag 1 januari 2018, om 12.00 uur vindt op dezelfde locatie als afgelopen keer, (Wijndomein Besselinkschans) de tweede editie van de Nieuwjaarsduik Oost Gelre plaats. De Nieuwjaarsduik is een echte nationale traditie geworden, met in Nederland meer dan 50.000 deelnemers per jaar op bijna 150 locaties.

Deze eerste Nieuwjaarsduik Oost Gelre vindt plaats bij de recreatievijver van de Zwarte Cross, voorheen het Wijndomein Besselinkschans (Heringsaweg 18, Lievelde). Het water is helder en schoon dus uitermate geschikt om een frisse duik te nemen om het nieuwe jaar te starten. De Besselinkschans is een gebied met veel landschappelijke kwaliteiten dat zich steeds meer op de kaart zet als evenementengebied en recreatielandschap. Samen met de beschikbare faciliteiten vormt dit een perfecte locatie voor deze Nieuwjaarsduik.

Aanmelden
Mensen die mee willen doen met de Nieuwjaarsduik kunnen zich gratis aanmelden via de website www.devrijeslagdoorgrolle.nl . Zij worden verzocht in ieder geval naam, geboortedatum, woonplaats en telefoonnummer te vermelden. Voor de late beslissers is aanmelden op de dag zelf natuurlijk ook mogelijk. Dit kan ter plekke bij het Wijndomein Besselinkschans tussen 11.00 en 11.45 uur via een aanmeldformulier. Voor alle deelnemers (op volgorde van inschrijving en op=op) is er gratis soep en een warme muts van sponsor Unox.

IJsbad challange
Met de IJsbad Challenge bieden wij een unieke mogelijkheid om mee te doen aan een korte workshop gericht op bewustzijn, aandacht en ademhaling. Dit wordt afgesloten met de uitdaging om in een ijsbad plaats te nemen. De workshop duurt ongeveer 2 uur en wordt gegeven door Anne Eijsink. Zij is bekend met het geven van workshops volgens de methode van Wim Hof, ook wel bekend als The Iceman!

De IJsbad Challenge vindt plaats op 1 januari 2018 (voorafgaand aan de Nieuwjaarsduik). We beginnen om 9:45 uur en deelname kost €25,- per persoon. Dit bedrag hebben we extra laag kunnen houden door middel van sponsoring.

Aanmelden kan tot uiterlijk 24 december via de website www.devrijeslagdoorgrolle.nl. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. Dus wees er snel bij, want vol = vol!!!

De inschrijving voor de IJsbrand challange hebben we verlengd t/m 28 december.
Inschrijven kan dus nog t/m donderdag!

Inschrijven voor de reguliere duik blijft open tot de duik op 1 jan om 12:00 uur

Meer informatie
Publiek is natuurlijk ook van harte welkom om op 1 januari een kijkje te komen nemen. Wie meer informatie over de Nieuwjaarsduik Oost Gelre wil, kan terecht op de website www.devrijeslagdoorgrolle.nl. De organisatie is ook actief op Facebook via de pagina www.facebook.com/nieuwjaarsduikoostgelre.

Midzomerwandeling in Groenlo

Zaterdag 22 juni 2024 wordt de Midzomerwandeling georganiseerd in Groenlo. Deze wandeltocht is 6 kilometer en deelname is gratis. Start: Brouwersnös Eibergseweg 1 Groenlo. Starttijd: Tussen 19.30 uur en 20.30 uur.