Home » Groenlo » Start kaartverkoop Riesewijk & Co = 100% Streekhumor

Start kaartverkoop Riesewijk & Co = 100% Streekhumor

214

GROENLO – Het is Tonnie Zieverink, directeur van Cultureel Centrum De Bron in Groenlo, gelukt om de Theatervoorstelling Riesewijk & Co = 100% Streekhumor in huis te halen. “Ik heb de voorstelling vast kunnen leggen voor twee avonden”, vertelt Tonnie Zieverink.

Aan de nieuwe spraakmakende streektaal – theatervoorstelling doet het duo Joost Frank & Martijn Gelinck uit Groenlo mee. Op vrijdag 16 september 2016 gaat deze in première in Goor. Vervolgens zijn ze te zien in Ommen en daarna in Groenlo.

Riesewijk & Co = 100% Streekhumor is een theatervoorstelling met onvervalste humor en veel interactie in de Overijsselse- en de Achterhoekse streektaal. De beste humoristen uit onze streek staan op de bühne en worden aangevoerd door Jan Riesewijk. Deze veelzijdige acteur en humorist uit Losser is de centrale figuur in de nieuwe theaterproductie 100 % streekhumor.

Ook zijn Paul Wiefferink (de nuchtere Tukker) en Mathilde Geerds (zij neemt het dagelijks leven en het rolpatroon van de vrouw op de korrel) van de partij en niet onbelangrijk ook het duo Joost Frank & Martijn Gelinck uit Groenlo (raskomedianten met vlotte woordspelingen). Rode lijn in de voorstelling is de geschiedenis, ontwikkeling en verscheidenheid in humor.

De theatervoorstellingen in de Bron zijn op zaterdag 15 oktober 2016 en vrijdag 4 november 2016. De aanvang is om 20.00 uur. Kaartverkoop start op maandag 1 februari (lees morgen) via: www.debrongroenlo.nl/tickets of bij de bar van Cultureel Centrum de Bron tegen contante betaling. Prijs € 19,50 per persoon inclusief consumptie in de pauze.

Foto: PR