Foto: PR |

Taste Akoestisch op het terras.

GROENLO – Hoe fijn was de mooie zomer en nu de nazomer! Maar liefst 8 akoestische zondagmiddagen op t terras bij Taste. 40 plekken, alles op 1,5 meter en alles volgens de richtlijnen van het RIVM. Heel fijn dat t terras van de Gemeente Oost Gelre uitgebreid mocht worden en dat de provincie Gelderland bereid was subsidie toe te kennen. Het “binnenpodium” naar buiten, maar dan anders!

Zondag 27 september is de Taste Akoestisch op één na laatste en 4 oktober een grande afsluiting met Eamonn McCormack, de meer dan vriendelijke Ier, zeker in de blueswereld bekend als topmuzikant en een goede vriend van wijlen Rory Gallagher. Maar uiteraard eerst deze zondag nog de energieke Coloured Steel Factory, met o.a. muzikanten uit Rekken. Niet voor t eerst bij Taste en speciaal voor de akoestische middagen is de band de uitdaging aangegaan alle repertoire om te zetten naar akoestisch.

Coloured Steel Factory
Dikke riffs en beats gecombineerd met een onuitputtelijk enthousiasme. Dat is waar deze heren voor staan. Maar ook een muzikale uitdaging gaat CSF niet uit de weg. Daarom is de band de oefenruimte ingedoken om het eigen materiaal, geschreven in ‘the Factory’, een akoestisch sausje te geven. Het herschrijven van het CSF-repertoire in akoestische vorm geeft een bijzondere, maar ook wel erg fijne afspiegeling van het origineel.

Ouderwets energiek, altijd enthousiast, maar éénmalig op laag volume en met akoestische instrumenten: bijzijn is meemaken!

De entree is als altijd vrij, bands spelen belangeloos, dus daarom gaan Roland of Marion met de pet rond. Waardeer de bands! In verband met het beperkte aantal zitplaatsen is reserveren verplicht ( app naar 06 526 467 66, of mail naar info@rockcafetaste.nl)

En, niet onbelangrijk, het moet droog zijn, anders kan het optreden buiten uiteraard niet doorgaan. Bij Taste gaan ze wederom voor een stralende dag!

27 september de één na laatste Taste Akoestisch op t terras.