21 mei 2024
Home » Groenlo » Tessa ten Barge GOV vrijwilliger van het jaar

Tessa ten Barge GOV vrijwilliger van het jaar

341

GROENLO – Elk jaar kiest de Groenlo’s Ondernemersvereniging (G.O.V.) uit haar eigen leden een vrijwilliger van het jaar. Vorig jaar was dat Thomas Wallerbosch, eigenaar van Antonius Slijterij & Proeflokaal. Dit jaar viel de eer te beurt aan Tessa ten Barge.

Tessa leidt samen met haar moeder de winkel Tesli Kindermode in de Beltrumsestraat. Tesli is al sinds 1987 een hippe kinderspeciaalzaak met de leukste kindermerken uit Nederland en Scandinavië. “Dare to be different, Dare to be awesome!” luidt hun motto. Met die houding doet Tessa ook veel vrijwilligerswerk binnen de Groenlose Ondernemersvereniging (G.O.V.). Zij is al 15 jaar betrokken bij de organisatie van de “Mode & Kunst”-koopzondagen, waarin ze sinds een aantal jaar de leiding heeft samen met Dian Huis in ‘t Veld. Tessa is tevens één van de drijvende krachten achter de Slag om Grolle spaaractie en de X-mas experience. Ze is actief in de commissie voor binnenstadversiering, maar denk ze ook hard mee in het ontwikkelen van nieuwe initiatieven. Goedlachs, rust en eerlijkheid, dat maakt het voor iedereen prettig om met haar samen te werken.

De G.O.V. heeft veel moeite om al het vrijwilligerswerk rond te krijgen. Het bestuur is blij met de voorbeeldrol die Tessa speelt. Genoeg redenen voor het bestuur om haar de titel van “Vrijwilliger van het jaar” te doen toekomen. De bekendmaking vond onlangs plaats tijdens de nieuwjaarsborrel van het G.O.V. bij restaurant Wissink. Met een mooie bos bloemen van Floreel is ze in het zonnetje gezet.


Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!