21 mei 2024
Home » Sport » Wedstrijdverslagen HCW

HCW E-JEUGD
De HCW E-Jeugd vertrok na wat consternatie over de shirtjestas met enige vertraging richting Lichtenvoorde. Gelukkig waren ze nog ruim op tijd, met dank aan Maarten!! Het ging in het begin goed gelijk op met mooie doelpunten, waaronder die van Mare! De tegenstander was echter net een tikkeltje sterker.  Er werd vaak genoeg op doel gegooid maar door de gretigheid was de focus er niet helemaal meer.  Eindstand 15-10 voor Erix

HCW C-JONGENS
Het was een leuke wedstrijd we hebben goed samen gespeelt en we hebben met 16-11 gewonnen. Er hebben meerdere jongens van ons team gescoord en de keeper heeft veel ballen tegengehouden kortom het was een prima wedstrijd.

HCW C-MEIDEN
De HCW C-meiden van moesten zondag vroeg op want ze moesten om 9:00 vertrekken naar Lichtenvoorde. De helft van het team was de afgelopen week ziek geweest maar ze begonnen met een goeie warming-up. De eerste helft begon moeizaam maar ging daarna al een stuk beter. Het scoren was moeilijker en er werd veel misgegooid. De ruststand was 9-11 in het voordeel van HCW. De tweede helft begon al iets beter maar weer ging het scoren moeizaam. De eindstand was 15-16 voor HCW.

HCW DAMES 2
De HCW Dames 2 speelde uit tegen Erix DS2. Eindstand: 18-9 voor Erix

HCW HEREN 1
De HCW Heren 1 speelde thuis tegen Cabezota. De wedstrijd is gewonnen met 28-13.


Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!