Home » Groenlo » Vijfde karate Vestingtraining

GROENLO – Voor de vijfde achtereenvolgende keer werd in Groenlo de karate Vestingtraining gehouden. 140 karateka’s deden mee aan Vestingtraining georganiseerd door karatevereniging Mu-Chin Groenlo.

Jong en oud deden mee en verzamelden zich in de Oude Calixtus(kerk) op de markt. Indrukwekkend kreten als kiai trokken al snel diverse bezoekers. De aanwezige karateka’s werden door verschillende instructeurs getrakteerd op een algemene karatetraining waarin diverse technieken en combinaties van technieken de revue passeerden. Uiteraard werd dat in combinatie gedaan met de nodige fysieke oefeningen zoals opdrukken, buikspieroefeningen en andere werkvormen om de karateka’s fysiek en conditioneel op de proef te stellen.

Wethouder Bart Porskamp, van de gemeente Oost Gelre, vond het geweldig dat er zoveel karateka’s in Groenlo waren en dat het nu ook net de ‘week van de sport’ is. Na de training in de voormalige kerk ging de groep van 140 karateka’s oefenen op het Martplein en volgende er nog een middagtraining.

[su_youtube url=”https://youtu.be/pQn9zrdaxK4″]

Kijk voor meer informatie op www.karategroenlo.nl of www.facebook.com/karategroenlo.