Vv Grol dames 1 wedstrijdverslag

GROENLO – Zaterdag 2 november om 13:00 uur namen we het op tegen Orion, in Doetinchem. Aangezien we redelijk gelijk opgaan in de competitie kon het nog een spannende wedstrijd worden. Niets was minder waar.

In de eerste set liepen we tot de eerste 10 punten gelijk op. Door een goede serve van Orion die we moeilijk onder controle kregen liep Orion op ons uit. Gelukkig hadden we zelf ook een goede opslagserie waardoor we weer redelijk bij kwamen. Helaas mocht dit niet baten en verloren we de set met 21-25.

In de tweede set werd er hard gestreden om punten bij elkaar te sprokkelen. Jammer genoeg verliep het niet heel soepel, volgens een van onze speelsters stonden we erbij als schapen. Ook was er enige verwarring onderling waardoor ons spel wat rommelig werd. Dit resulteerde uiteindelijk in een setstand van 20-25 voor Orion.

Dan de beruchte derde set. We baalden allemaal van de eerste twee sets en waren vastberaden om in deze set alle zeilen bij te zetten. We kwamen beter in het spel. De pass kwam beter waardoor er ook goed kon worden aangevallen. Het lukte Orion niet om langszij te komen. Deze set hebben we dan ook met een welverdiende 25-20 gewonnen.

In de vierde set hadden we de flow te pakken, de schapen stonden nu aan de overkant. Weer werd er hard gewerkt, vanuit het achterveld werden er mooie passes afgeleverd bij de spelverdeler. Hierdoor ontstonden er mooie aanvallen. Ook serverend waren we goed bezig. We zaten er echt lekker in. Deze set hebben we gewonnen met 25-18.

Op naar de vijfde set, de set was qua spelbeeld vergelijkbaar met de vierde set. We bleven in ons goede spel en Orion had geen antwoord op onze harde aanvallen. Dit zorgde voor een stand van 15-8 voor ons.

Een mooie 3-2 winst waar we met blijdschap op terugkijken.

Volgende week staat er een thuiswedstrijd op het programma, we spelen om 15:00 tegen Focus dames 1. Komt u ons toejuichen?Bron: Vv Grol
Foto: René van den Mosselaar


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.