Home » Groenlo » Wandel-3-daagse in Groenlo trekt honderden deelnemers.

Wandel-3-daagse in Groenlo trekt honderden deelnemers.

691

GROENLO – Van 7 tot en met 9 juni konden wandelliefhebbers hun hart ophalen tijdens de jaarlijkse Wandel-3-daagse in Groenlo. Georganiseerd door de Stichting Wandel en Beleef Groenlo, bood dit populaire evenement wandelaars de keuze uit drie verschillende afstanden: 3, 5 en 10 kilometer.

Het afgelopen weekend werd gekenmerkt door prachtig wandelweer, waarbij de deelnemers dagelijks tussen 18.00 en 18.30 uur van start gingen bij de Muziekkoepel op de Maliebaan.

De hoogtepunt van de Wandel-3-daagse vond plaats op vrijdag 9 juni met een feestelijke intocht. Drumband VMS uit Aalten bracht de groepen de Beltrumsestraat in, waar enthousiaste ouders, opa’s en oma’s en andere bekenden hen opwachtten met grote zakken snoep. Er was zelfs een groep die hun eigen mechanische muziek meebracht om de sfeer te verhogen. Na een feestelijke tocht door het centrum van Groenlo werden de wandelaars warm ontvangen op de Maliebaan/Muziekkoepel, waar een DJ voor muzikale entertainment zorgde en deelnemers van verfrissende ranja konden genieten.

De Wandel-3-daagse trok dit jaar meer dan 700 wandelaars, verdeeld over ruim 30 groepen. Voornamelijk bestaande uit enthousiaste schoolkinderen, zorgden zij voor een levendig en sportief spektakel in Groenlo.

De Wandel-3-daagse blijft een hoogtepunt op de kalender van wandelliefhebbers en heeft dit jaar opnieuw bewezen een succesvol en geliefd evenement te zijn.