Wedstrijdverslag WHC 2-HV Grol Dames 1

GROENLO / HENGEVELDE – Vol goede moed reisden de dames van handbalvereniging Grol zaterdag naar Hengevelde om aldaar tegen WHC 2 te spelen. Na 2 goed gespeelde wedstrijden, helaas zonder behaalde punten, wilde het jeugdige HV Grol nu voor de winst gaan. Vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk dat er vandaag weinig lukte bij de dames van Grol.

Ondanks de werklust werden vooral verdedigend verkeerde keuzes gemaakt, waar WHC dankbaar van profiteerde en ook de snelle omschakeling kwam niet uit de verf deze wedstrijd. Aanvallend lukte het ook niet, eigenlijk had HV Grol een off day, dit kan gebeuren en ondanks alle goede bedoelingen kreeg het terecht een 20-12 nederlaag te slikken (na een ruststand van 9-4). Snel vergeten en de komende weken werken aan de dingen die minder goed gingen.

Aanstaand weekend is een vrij weekend en daarna komt BWO uit Hengelo op bezoek. De dames van HV Grol kunnen veel beter en zijn ongetwijfeld gebrand om dit 26 oktober thuis recht te zetten.Bron: Streekgids.nl


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.