Home » Groenlo » Welgro heeft nieuwe aandeelhouder

Welgro heeft nieuwe aandeelhouder

504

GROENLO – Welgro, specialist in de productie van bulkwagens voor veevoeders in Groenlo, heeft met Rhein Invest uit Amstelveen een nieuwe meerderheidsaandeelhouder gekregen. Wiljon Wellink, eigenaar en algemeen directeur Welgro laat via de website Welgro.nl weten: “Binnen de familie is er geen opvolging. Reden dat wij al enige tijd op zoek waren naar een sterke partner die Welgro verzekert van een goede toekomst met investeringsmogelijkheden, de werkgelegenheid garandeert en die oog heeft voor de innovatieve kracht en de menselijke maat waarmee gewerkt wordt. Met Rhein Invest hebben Claudia en ik daar alle vertrouwen in. We blijven als familie met een kleiner aandeel betrokken bij Welgro, om ook op deze manier aan de toekomst bij te blijven dragen.”

Rhein Invest investeert in winstgevende, middelgrote ondernemingen in de industrie, software en agri-tech. Altijd in bedrijven met een sterk DNA, stevige marktpositie en innovatief vermogen.

Wiljon en Claudia Wellink trekken zich terug uit de directie van Welgro en worden opgevolgd door Bart van Nunen als algemeen directeur. De familie Wellink blijft betrokken als minderheidsaandeelhouder en zal zich blijven inzetten voor het bedrijf. Bart van Nunen heeft ruime ervaring met familiebedrijven in de proces-, maak- en foodindustrie, alsmede met transport en logistiek.

Agenda voor in de Achterhoek

Uw evenement in onze agenda! Evenement indienen