24 april 2024
Home » Harreveld » Tieners opgepakt op verdenking betrokkenheid bij inbraak

Tieners opgepakt op verdenking betrokkenheid bij inbraak

198

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

HARREVELD – Twee tieners uit Sassenheim en Harreveld zijn vrijdag door de politie opgepakt. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij een inbraak eerder in een bedrijfspand in Harreveld. De twee konden dankzij getuigen worden aangehouden.

Getuigen hadden het duo, een 15-jarige uit Sassenheim en een 17-jarige uit Harreveld, die ochtend omstreeks 11.30 uur iets uit een sloot zien vissen aan de Varsseveldseweg. Deze verdachte situatie werd bij de politie gemeld die de jongens even later aantrof. Het bleken bekenden van de politie. Op de plek waar de twee bij de sloot waren gezien troffen agenten een kluis aan die eerder bleek te zijn buitgemaakt bij een inbraak. Toen de agenten tot aanhouding van het duo wilden overgaan, zetten ze het op een lopen. Na een korte achtervolging konden beiden echter worden ingerekend. Ze zitten voorlopig vast voor onderzoek en verhoor.