24 april 2024
Home » Harreveld » Uitnodiging voor alle longpatiënten

Uitnodiging voor alle longpatiënten

247

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

HARREVELD – “Werkgroep Achterhoek” van het longfonds organiseert haar jaarlijkse ‘lotgenotencontactdag’ voor alle longpatiënten en introducés om eens gezellig een dag samen door te brengen en ervaringen uit te wisselen.

Deze dag vindt plaats op zaterdag 3 oktober 2015 Van 10.30 tot ± 17.00 uur. Locatie: Fam. Wolters, “Kostverloren”, Varsseveldseweg 90 7135JC Harreveld.

Na een kopje koffie met iets lekkers, komt Jolanda Mengerink ons  ”feiten en fabels over het longfonds, astma en COPD” vertellen. Dit beloofd interessant en heel gezellig te worden.

Na de pauze waarin we verwend worden met een heerlijk lunchbuffet, komt de heer Arnhold Hoekstra ons informatie geven over Chi Gong met daarbij de mogelijkheid mee te doen met de voor longpatiënten aangepaste oefeningen. Chi gong is een vorm van yoga voor meer energie maar dan met minder belastende bewegingen. We besluiten dit gezellig samenzijn met een verloting.

De kosten voor deze dag zijn € 10,00 per persoon voor de lunch en de consumpties. Als we rekening moeten houden met een dieet horen we dit graag tijdig. Deze dag geen parfum of aftershave gebruiken.

Opgeven voor 18 september bij:
Thea Schumer
Telefoon: 06-51867312
E-mail: theaschumer@hotmail.com