Home » Landelijk » Een plisséhordeur voorkomt ergernissen

Een plisséhordeur voorkomt ergernissen

277

De winters worden steeds zachter en de zomers steeds natter. Dit is het gevolg van het opwarmen van de aarde. Muggen en andere insecten vinden deze ontwikkeling heel prettig. Ze leggen hun eitjes namelijk in plassen, sloten en vijvers. In het voorjaar en in de zomer trekken ze er massaal op uit om zich te voeden met ons bloed. Met als gevolg slapeloze nachten en vervelende, rode, jeukerige bulten. De enige effectieve oplossing is om uw huis te voorzien van horren. Een plissé hordeur is een robuust systeem die tegen een stootje kan. De hordeur blijft in elke gewenste stand staan en wordt vervaardigd uit het sterkste aluminium

Horren specialist
Op plissehordeurenwebshop.nl komt u zeer gemakkelijk in het bezit van een luxe hordeur. U wordt als het ware aan de hand meegenomen het bestelproces door. Omdat de plissehordeuren in eigen productie geproduceerd worden, zijn de prijzen zeer scherp. Ook de levertijden zijn kort te noemen.

Onzeker? Advies op maat
Soms haken consumenten in het bestelproces af door onzekerheid. Heb ik goed gemeten? Heb ik een op de dag of een in de dag situatie? Bij twijfel; maak een foto of foto’s van de situatie. In het bestelproces is het mogelijk deze foto’s te uploaden. De medewerkers van de plissehordeurenwebshop.nl zullen binnen 8 uur reageren en u voorzien van advies op maat.

Koppelbaar>
Heeft u dubbele openslaande deuren? Voor dit systeem is het geen probleem om een breedte van bijvoorbeeld 5 meter te overspannen.

Hooikoorts
10% tot 20% van alle Nederlanders hebben last van hooikoorts, dat komt neer op 1,7 tot 3,3 miljoen mensen. Een plissehordeur kan op verzoek met pollengaas worden uitgevoerd. Hooikoortspatiënten zijn alleen binnen ‘veilig’. Het is dus van groot belang dat de pollen echt buiten blijven. Het pollengaas is daarom nog fijner geweven dan het standaard gaas.

Nog meer voordelen

  • Plissehordeurenwebshop rekent geen verzendkosten.
  • Het aluminium profiel is in alle RAL kleuren te bestellen.
  • Maatwerk: u hoeft niks te zagen of op maat te maken.
  • Op de dag profielen worden mooi op maat in verstek gezaagd.
  • Montage en meet service in heel Nederland.

Genoeg reden om nu een kijkje te nemen op http://plissehordeurenwebshop.nl