Maak er samen iets moois van!

Ken je Schrootstrijd al? Dit is echt ‘the place to be’ als je op zoek bent naar een onvergetelijk bedrijfsuitje of een bijzonder vrijgezellenfeest. Het tv-programma Scrapheap Challenge ligt aan de basis van dit bijzondere idee. Zoals de naam al aangeeft, draait het bij dit unieke uitje allemaal om schroot. Gewapend met gereedschappen en machines gaan jullie in teams aan de gang om een creatieve opdracht uit te voeren. Onder het wakend oog van een deskundige begeleider komt er altijd iets tot stand dat functioneert: een echte schrootmobiel, gemaakt van allerlei soorten materialen.

Een creatief teamuitje bevordert de samenwerking
Gezelligheid speelt altijd een rol bij een bedrijfsuitje. Het uiteindelijke doel is uiteraard ook om elkaar op een andere manier te leren kennen en om de onderlinge samenwerking te bevorderen. Tijdens de Schrootstrijd komt al snel naar voren wie er bijvoorbeeld de leiding neemt, of wie er het meest praktisch is ingesteld. Daarnaast ontdek je tijdens dit bedrijfsuitje hoe je door optimaal samenwerken als winnaar uit de strijd kunt komen.

Vindingrijkheid komt goed van pas
Schrootstrijd is een echte uitdaging. Je moet namelijk eerst een strategie bedenken voordat je als groep daadwerkelijk spijkers met koppen kunt slaan. Wie zijn er binnen het team verantwoordelijk voor het denkwerk en wie gaan er aan de slag met de machines? Je hebt elkaar nodig om tot een goed resultaat te komen. Dus de hersencellen moeten kraken en de spieren moeten worden gebruikt. Na een dagje klussen staat er een heerlijk diner te wachten als beloning.

Ook zeer geschikt als vrijgezellenfeest
Een Schrootstrijd is ook hilarisch om te doen met je vrienden! Weer eens wat anders dan zo’n afgezaagde kroegentocht. Verras de aanstaande bruidegom met dit leuke evenement, dat natuurlijk ook geschikt is voor bruidjes. Want stoere meiden kunnen zich met een hoop schroot ook uitstekend vermaken. Maak gezamenlijk een ludiek voertuig waarmee het bruidspaar op originele wijze naar de plechtigheid kan komen. Leef je helemaal en beleef samen met je beste maten of vriendinnen een unieke ervaring. In de kroeg hangen kan altijd nog.

Samen klussen in Dieren
Ga ook de uitdaging aan om van schroot en losse onderdelen iets bijzonders te maken. Kom naar de bossen in Dieren, trek een overal aan en laat je fantasie de vrije loop. Wordt het een te gekke fiets, een voertuig met heel veel wielen, of een vrije variant van de huwelijksboot? Niets is onmogelijk bij Schrootstrijd. De coach staat altijd paraat met goede adviezen. Aan het einde van de dag is het tijd om te genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Ga voor een teamuitje of vrijgezellenfeest om nooit te vergeten!