Home » Laren(Gld) » Open Trouwlocatieroute op Verwolde

Open Trouwlocatieroute op Verwolde | Foto: PR

LAREN(Gld) – Op zondag 30 juni tussen 11:00 en 16:00 uur vindt op huis Verwolde de Open trouwlocatieroute plaats. Aanstaande bruidsparen worden ontvangen in de Oranjerie en meegenomen langs de talloze mogelijkheden die Verwolde biedt als trouwlocatie.

Ontvangst
Koppels worden hartelijk ontvangen met een hapje en een drankje door onze culinaire partners van Fine Food Factory. Tijdens het bezoek maak je kennis met verschillende ondernemers die jullie huwelijksdag extra bijzondere kunnen maken. Bespreek onder andere de mogelijkheden voor een bruidsreportage met huwelijksfotograaf Stefan Baks Fotografie. Nienke van Mykitchenplayground inspireert met de mooiste taarten. In de fotobooth van Vrolijke Gasten leg je alvast een romantisch moment vast, ook leuk voor je gasten.

Romantiek

Huis Verwolde wordt omringd door een schitterend park met diverse gazons en is ideaal voor jullie ceremonie of prachtige foto’s in een romantische sfeer. Of je nu de huwelijksvoltrekking, bruidsreportage of de hele huwelijksdag wilt vieren, huis Verwolde biedt een unieke en sfeervolle setting voor dé grote dag.

Verzeker jezelf van een plekje en alle aandacht die je verdient. Reserveer je bezoek tussen 11:00-16:00 uur via Opentrouwlocatieroute.nl. Ons team staat 30 juni klaar om al jullie vragen te beantwoorden en de eerste stappen te maken naar een onvergetelijke huwelijksdag.

Meer informatie over huis Verwolde: www.glk.nl/verwolde

Open Trouwlocatieroute op Huis Verwolde