Home » Lichtenvoorde » Bibliotheek ondersteunt loopbaanontwikkeling in Lichtenvoorde

Bibliotheek ondersteunt loopbaanontwikkeling in Lichtenvoorde

1527

LICHTENVOORDE – Op zoek naar werk dat echt bij je past? De Bibliotheek Lichtenvoorde staat voor je klaar met een reeks JobOn-workshops dit najaar. Zowel fysiek als online, deze sessies bieden handvatten voor loopbaanontwikkeling. Met onderwerpen variërend van mentale veerkracht tot storytelling, is er voor ieder wat wils. Het beste deel? Deelname is geheel gratis. Meld je aan op www.oostachterhoek.nl/jobon.

Fysieke bijeenkomsten in Lichtenvoorde:
Onder begeleiding van een deskundige van de bibliotheek kun je deelnemen aan themasessies zoals ‘Speel je droombaanspel’ (11 oktober), ‘Solliciteren en je CV’ (18 oktober) en ‘Presenteren’ (25 oktober). Elke sessie start om 19.30 uur.

Online bijeenkomsten:
Neem vanuit huis deel aan online sessies zoals ‘Werken aan je mentale veerkracht’, ‘Inzicht in je talenten’, ‘Storytelling’ en ‘Jouw voorstelpitch’. Daarnaast zijn er spreekuren voor al je vragen over loopbaanontwikkeling. Deze online sessies zijn elke woensdagochtend om 10.00 uur.

Aanmelding:
Hoewel elke sessie gratis is, is registratie vereist. Dit kan zowel online op www.oostachterhoek.nl/jobon als in de vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek.

Bron(nen) & Afbeelding(en)